Transition–      
Hvis du er jobsøgende søger du oftest et job inden for samme genre som tidligere og typisk også samme jobtitel og det kan der være rigtig mange grunde til, men et af dem vil højest sandsynligt være trygheden ved det kendte. Måske skal du udnytte din nuværende situation til at overveje om du nu skal gå nye vej og prøve noget nyt, også selvom det kan være angstprovokerende.

#www.hhhcoach.dk #transition #coach
  • Er du i transition lige nu og hvad er transition egentligt?
  • Hvis du er blevet opsagt eller på en anden måde er ude for en stor forandring i dit liv, typisk hvor du mister noget, vil du højest sandsynligt være i en form for transition.
  • Transition opstår når du kommer ud for en stor ændring i dit liv, det kan være du skifter job, bliver skilt eller flytter til en ny lejlighed/hus. Du skal lige pludselig forholde dig til livet på en anden måde end du har gjort tidligere.
  • Der er stor forskel på hvordan reaktionerne er, alt efter hvordan din personlighed er og din tilgang til livet.
  • Sommetider vil du være i transition i længere tid end du regnede med og andre gang går det hurtigt med at komme videre, det afhænger af hvor stor din motivation er til de forandringer som sker i dit liv og hvor klar du er til at gøre en aktiv indsats selv.
  • Den måde hvor du kan opleve at være i transition på er, en træthed og du kan have svært ved at tage dig sammen til en så simpel ting som at vaske tøj, men du skal vide det er helt naturligt og det vil ændre sig igen.
  • Der er ikke en konkret løsning på hvordan du kommer ud af din transition, andet end at der skal være en parathed til at lade tingene ske. Det er individuelt hvad der virker for dig og hvad der virker for andre, men lige pludselig vil du kunne mærke en fornyet energi og lysten til at være aktiv igen.
  • Hvis du er jobsøgende søger du oftest et job inden for samme genre som tidligere og typisk også samme jobtitel og det kan der være rigtig mange grunde til, men et af dem vil højest sandsynligt være trygheden ved det kendte. Måske skal du udnytte din nuværende situation til at overveje om du nu skal gå nye vej og prøve noget nyt, også selvom det kan være angstprovokerende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *