Om HHH

Helle Hyldgaard har arbejdet som coach siden 2014 og er certificeret transition coach. Denne uddannelse har givet Helle, et indblik i ”den professionel samtale og relation”, samt en psykologisk funderet forståelse af relevante tilgange, begreber og metoder i coachingprocessen. Helle lægger vægt på det sammensatte menneske, kendt som den forståelsesorienterede metode, og den dialogiske tilgang.

Når Helle coacher, er der fokus på at du vil kunne:

  • Få personliggjort egen praksis og forståelse, evnen til at reflektere over egen praksis.
  • Få viden om hvilke faktorer der henholdsvis hæmmer og fremmer din igangværende proces.
  • Få kompetencer til at etablere læreprocesser, der fører til erkendelse og handlekraft.

Helle Hyldgaard har siden 2011 arbejdet med mennesker der enten har været mellem jobs eller i andre situationer, hvor de har haft behov for, at få indblik i egne kompetencer eller troen på sig selv og derved genvinde deres motivation. På den måde har de kunnet gå ud og gøre sig selv mere interessant for kommende arbejdsgivere, uanset om de har været freelancere, selvstændige eller fastansatte. Alle har brug for at være bevidste om egne kompetencer, for at kunne holde motivationen og håbet i deres dagligdag.

Igennem de sidste 21 år, har Helle fået stor erfaring indenfor det private erhverv, med tidligere ansættelser hos DHL Express, Carlsberg, Boconcept og AS3, hvor hun har fået erfaring med ledelseskulturen i større private virksomheder og den store forandring der er sket siden år 2000. Ud af de 21 år, har Helle haft ledelsesansvar igennem 6 år.

Det har altid været vigtigt for Helle at kunne være med til at gøre en forskel professionelt og gennem frivilligt arbejde.

Certificeret Transition Coaching Programme Practitioner level awarded the EQA conferred by the European Mentoring and Coaching Council (EMCC) og har tavshedspligt.

  • Transition Coach Senior Practitioner