Pyt-knappen

Få en god dag

Hvordan får du en god dag, når din dag er startet knap så godt?

Det kan være du har haft en drøm, som ikke helt var så god og du derfor er vågnet i et dårligt humør. Det kan også være, at du bare vågner og er i dårligt humør, måske fordi dagen før har været knap så god.

  • Rigtig mange mennesker har svært ved at give slip på den følelse, og lader det påvirke sit humør resten af dagen og måske i flere dage.
  • Det er helt naturligt, da din hjerne pr automatik vil gøre og reagere som den plejer, derfor er det noget som du selv aktivt skal gå ind og ændre på.
  • Du skal vide, at du bruger langt flere ressourcer på at være gal og irriteret, derfor vil du højest sandsynligt også være mere træt, da kroppen bruger en masse energi på at være gal eller irriteret, end hvis du er i godt humør.
  • Derfor er mit råd til dig, prøv at stille dig selv spørgsmålet, om det er noget du kan handle/gøre noget ved lige nu.
  • Hvis ikke, så tryk på pytknappen og kom videre, tænk på noget andet indtil du rent faktisk har mulighed for at gøre noget ved det.
  • Alt det du bruger din energi på, som du alligevel ikke kan gøre noget ved, er også det der kan være med til at skabe en stress lignede følelse og give dig en dårlig nattesøvn.

Og ja, det kræver træning, da det ikke er noget som ligger naturligt i din tankegang, men jo flere gange du prøver, desto nemmere bliver det.

Så tag en beslutning, vil du have en god dag eller en knap så god dag? Husk det er helt op til dig.

#hhhcoach.dk #transition coach #en god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *